KAYSERİ / BÜNYAN - Şehit Musa Yüce Ortaokulu

Nis

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Şiirler, şarkılar, danslar, yarışmalar ve eğlencelerle dolu etkinliğimizle, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı. Ayrıca veli ve öğrencilerimiz ile okul bahçemizi ağaçlandırma amacıyla fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdik.

Nis

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuzda öğrencilerimizin hazırladıkları çeşitli etkinliklerle yapıldı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Çanakkale Geçilmez...

Mrt

Okulumuz, deprem ve personel tahliye tatbikatıyla öğrenci ve personelin güvenliğini sağlamak adına önemli bir adım attı.

Şbt

Erciyes gezisi, öğrencilerimize kendi yaşadıkları şehri yakından tanıma imkanı sağladı.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İlker AKDOĞAN okulumuzu ziyaret ederek 8. sınıf öğrencilerimizle LGS çalışmaları üzerine sohbet etti.

Şbt

Serbest Güreşte il birincisi ve takım olarak il dördüncüsü olan öğrencilerimiz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Ömer Demir'in önderliğinde, güreş minderlerine kavuştu.

Şbt

7/A sınıfı öğrencimiz Hasan KENCER Siber Zekâ Bilgi Yarışmasında dereceye girerek akılı saat, tişört ve şapka ödülü kazandı.

Şbt

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı.

Ara

Kayseri'de düzenlenen okullar arası güreş turnuvasında öğrencilerimiz, kısa sürede elde ettikleri başarılarıyla adlarından söz ettirmeye devam ediyor. 8-A sınıfından Musap BUYRUKÇU, il birincisi olurken, kardeşi 7-A sınıfından Selman BUYRUKÇU ise il üçüncülüğüyle ödüllendirildi. Bu muazzam başarılarıyla birlikte, okulumuz güreş takımı 17 okul arasında il dördüncüsü unvanını elde etti.

Ara

Okulumuzun bu ayki şanslı sınıfı olan 6-A, öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlik kapsamında sinema keyfi yaşadı. Patlamış mısır ve meyve suyu ikramıyla birlikte, öğrenciler Klaus Sihirli Plan filminin keyfini çıkardı.

Ara

Okulumuzun gururu yıldız erkekler güreş takımı, Kayseri il genelinde düzenlenecek olan şampiyona için nefes kesen bir hazırlık sürecine girişti. Beden Eğitimi öğretmenimiz Ahmet Kılıç önderliğinde antrenmanlara katılan öğrencilerimiz, mücadele ruhunu en üst seviyede yaşayarak zafer için ter döküyor.

Ara

Bünyan Belediyesi Çevre Mühendisi Merve Çelikli tarafından düzenlenen sıfır atık eğitimi, okulumuzda gerçekleşti.

Ara

Okulumuzda düzenlenen oylama sonucunda, Kasım ayının birincisi olarak belirlenen 6-A sınıfı öğrencileri, Ayın Sınıfı plaketini kazanmanın gururunu yaşadı. Öğrencilere, bu başarılarından dolayı özel bir ödül olarak sinema keyfi de verildi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ve Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün edebiyete intikalinin 85. yıldönümü münasebetiyle anma programı gerçekleştirdik.