Okulumuz Yıldız Erkekler Güreş Takımı, Kayseri İl Şampiyonasına Hazırlanıyor!

Okulumuzun gururu yıldız erkekler güreş takımı, Kayseri il genelinde düzenlenecek olan şampiyona için nefes kesen bir hazırlık sürecine girişti. Beden Eğitimi öğretmenimiz Ahmet Kılıç önderliğinde antrenmanlara katılan öğrencilerimiz, mücadele ruhunu en üst seviyede yaşayarak zafer için ter döküyor.

Okulumuzun spor alanındaki başarılarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyoruz! Yıldız erkekler güreş takımımız, Kayseri İl Şampiyonası için titiz bir hazırlık sürecine girişti. Deneyimli Beden Eğitimi öğretmenimiz Ahmet Kılıç'ın önderliğinde, öğrencilerimiz hem fiziksel hem de zihinsel olarak en iyi performanslarını sergilemek için antrenmanlara büyük bir özveriyle katılıyor.

Güreş tutkusu ve disipliniyle tanınan öğrencilerimiz, Kayseri genelinde düzenlenecek olan şampiyonada okulumuzu en iyi şekilde temsil etmek için ter dökecekler. Sporun birleştirici gücüyle bir araya gelen takımımız, birlikte çalışma ve dayanışma ruhunu en üst seviyede yaşayarak sadece bireysel başarılar değil, aynı zamanda takım başarısı için de mücadele edecekler.

Öğrencilerimizin yetenekleriyle donatılmış olmalarının yanı sıra, Ahmet Kılıç'ın tecrübeli antrenörlüğü de onlara rehberlik ediyor. Güreş tutkunlarının heyecanla beklediği bu müsabakada, okulumuzun adını gururla duyuracaklarına inanıyoruz.

Siz de okulumuzun başarılı güreşçilerini desteklemek ve heyecan dolu anlara tanıklık etmek için bizi takip etmeye devam edin. Öğrencilerimize ve antrenörümüze başarılar diliyor, destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Güreş takımımıza olan güveninizle birlikte zaferin de bizimle olacağına inancımız tam!

19-12-202319-12-202319-12-202319-12-202319-12-202319-12-202319-12-202319-12-2023

Yayın: 19.12.2023 - Güncelleme: 19.12.2023 14:29 - Görüntülenme: 70