T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / BÜNYAN - Şehit Musa Yüce Ortaokulu

Öğrencilerimize Destek: Güreş Minderleri Okulumuza Teslim Edildi!

Serbest Güreşte il birincisi ve takım olarak il dördüncüsü olan öğrencilerimiz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Ömer Demir'in önderliğinde, güreş minderlerine kavuştu.

Okulumuzun güreş takımı için büyük bir destek geldi! Serbest Güreşte il birincisi ve takım olarak il dördüncüsü olan öğrencilerimize, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Ömer Demir'in özel katkılarıyla güreş minderleri temin edildi. Bu minderler, öğrencilerimizin spor yeteneklerini daha da geliştirmek ve güvenli bir şekilde antrenman yapmalarını sağlamak amacıyla okulumuza teslim edildi.

Öğrencilerimizin spor yapmalarını teşvik etmek ve onlara en iyi koşullarda spor yapma imkanı sunmak, bizim için son derece önemlidir. Bu nedenle Sayın Ömer Demir'in bu değerli katkısı, öğrencilerimizin motivasyonunu artırarak onları daha fazla spor yapmaya teşvik edecektir.

Okulumuz yönetimi adına konuşan bir yetkili, yapılan bu destekten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Öğrencilerin artık daha güvenli bir ortamda antrenman yapabilecek olmalarının, spor alanındaki başarılarını daha da artıracağına inandıklarını belirtti.

Öğrencilerimiz de minderlerin kendilerine sağladığı destekten dolayı heyecanlı ve minnettar olduklarını dile getirdiler. Artık daha iyi koşullarda antrenman yapacak olmanın heyecanını yaşıyorlar ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya hazırlar.

Bizim okulumuz, bu tür değerli katkılarla öğrencilerimizin başarılarını desteklemeye ve spor alanında onlara en iyi imkanları sunmaya devam edecektir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 10:01 - Görüntülenme: 25
  Beğen | 0  kişi beğendi