Gurur Kaynağımız Musap BUYRUKÇU Güreş Turnuvasında İl Birincisi Oldu

Kayseri'de düzenlenen okullar arası güreş turnuvasında öğrencilerimiz, kısa sürede elde ettikleri başarılarıyla adlarından söz ettirmeye devam ediyor. 8-A sınıfından Musap BUYRUKÇU, il birincisi olurken, kardeşi 7-A sınıfından Selman BUYRUKÇU ise il üçüncülüğüyle ödüllendirildi. Bu muazzam başarılarıyla birlikte, okulumuz güreş takımı 17 okul arasında il dördüncüsü unvanını elde etti.

29-12-202329-12-202329-12-202329-12-202329-12-202329-12-202329-12-2023

Kayseri'de düzenlenen okullar arası güreş turnuvasında okulumuzun sporcuları, gösterdikleri üstün performansla takdir topladı. 8-A sınıfından Musap BUYRUKÇU, güçlü rakiplerini geride bırakarak il birincisi olma başarısını gösterdi. Kardeşi 7-A sınıfından Selman BUYRUKÇU ise gösterdiği mücadeleci performansla il üçüncülüğüne layık görüldü. Bu önemli başarılar, öğrencilerimizin azmi ve özverisiyle taçlanmıştır.

Okulumuzun güreş takımı, toplamda 17 okulun katıldığı turnuvada il dördüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı. Takımımız, birbirine destek olan ve birlikte mücadele eden öğrencilerin enerjisiyle, kolektif bir başarı elde etti.

Bu büyük başarıda emeği geçenleri unutmamak elbette ki önemlidir. Bu noktada, Beden Eğitimi öğretmenimiz Ahmet Kılıç hoca, öğrencilere rehberlik ederek onların potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı oldu. Kendisine gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Tüm öğrencilerimizi bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyor, gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla başarılarını sürdürmelerini diliyoruz. Okulumuzun sporcularıyla gurur duyuyor, başarılarının devamını bekliyoruz.

Yayın: 29.12.2023 - Güncelleme: 29.12.2023 11:10 - Görüntülenme: 81