T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / BÜNYAN - Şehit Musa Yüce Ortaokulu

6-A Sınıfı Öğrencilerimiz, Kasım Ayının Sınıfı Seçilerek Sinema Keyfi Yaşadı!

Okulumuzun bu ayki şanslı sınıfı olan 6-A, öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlik kapsamında sinema keyfi yaşadı. Patlamış mısır ve meyve suyu ikramıyla birlikte, öğrenciler Klaus Sihirli Plan filminin keyfini çıkardı.

Okulumuzda öğrencilerimize unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyoruz! Bu ayın şanslı sınıfı olarak seçilen 6-A sınıfı öğrencilerimiz, keyifli bir etkinlikle buluştu. Okul yönetimi tarafından düzenlenen "Kasım Ayının Sınıfı" etkinliği kapsamında, öğrencilerimiz sinema keyfi yaşadılar.

Sınıfın seçilmesinin ardından öğrenciler, patlamış mısır ve meyve suyu ikramı eşliğinde keyifli bir film olan "Klaus Sihirli Plan"i izlediler. Sıcacık bir atmosferde bir araya gelen öğrenciler, filmi izlerken hem eğlenceli anlar yaşadılar hem de birbirleriyle daha yakın bir iletişim kurma fırsatı buldular.

Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin sosyal bağlarını güçlendirmeyi ve keyifli anılar biriktirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Okulumuzun amacı, sadece akademik başarıları değil, aynı zamanda öğrencilerimizin sosyal gelişimlerine de katkıda bulunmaktır.

Kasım Ayının Sınıfı etkinliği, öğrencilerimizin okul ortamında farklı deneyimler yaşamalarına ve birbirleriyle daha iyi iletişim kurmalarına olanak tanıyan bir örnek oluşturdu. Bu keyifli etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz, ve diğer sınıflarımızın da bu tür etkinliklerle bir araya gelmeye devam etmelerini dileriz.

19-12-2023

19-12-202319-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.12.2023 - Güncelleme: 19.12.2023 15:02 - Görüntülenme: 39
  Beğen | 0  kişi beğendi