Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ve Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün edebiyete intikalinin 85. yıldönümü münasebetiyle anma programı gerçekleştirdik.

Kas

Erdemlerimizle Varız (ErVa) projesi kapsamında ortaokul 5,6,ve7. sınıflarımızda Ekim ayında "SAYGI" değeri ile ilgili sunumlar ve etkinlikler yapıldı.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet'imizin 100. yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında, öğrencilerimizle birlikte okulumuzun da ismini aldığı Şehit Musa Yüce'nin kabrini ziyaret ettik. Etkinlik, öğrencilerimizin demokrasinin ve vatanın kıymetini daha iyi anlamalarını sağladı. Şehit Musa Yüce'nin kabri başında, fedakarlık ve kahramanlık üzerine olan değerlerimizi yadederek, dualarımızı sunduk. Anma etkinliği, genç nesillerin tarihine ve şehitlerine olan saygısını pekiştiren duygusal ve öğretici bir deneyim oldu.

Eyl

Okulumuz öğretmen kadrosu, tarihi ve kültürel öneme sahip Sultanhanı Kervansarayı'nı ziyaret etti. Kayseri Büyük Belediyesi işletmesinde gerçekleşen kahvaltı etkinliğiyle birlikte, öğretmenlerimiz bu önemli yapıyı ve çevresini yakından tanıma fırsatı buldu. Etkinlik, tarihi ve kültürel bilincin artırılması için eşsiz bir deneyim oldu.