Sıfır Atık Eğitimi Bünyan Belediyesi'nce Verildi

Bünyan Belediyesi Çevre Mühendisi Merve Çelikli tarafından düzenlenen sıfır atık eğitimi, okulumuzda gerçekleşti.

Bünyan Belediyesi Çevre Mühendisi Merve Çelikli tarafından düzenlenen sıfır atık eğitimi, okulumuzda öğrencilere ve personelimize önemli bilgiler sunarak çevre bilinci oluşturmayı amaçladı. Eğitimde, atıkların doğaya olan etkileri, geri dönüşümün önemi ve sürdürülebilir tüketim alışkanlıkları gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı.

Merve Çelikli'nin uzmanlığıyla gerçekleşen eğitim, katılımcılara sıfır atık prensipleri doğrultusunda günlük hayatta nasıl daha bilinçli hareket edebilecekleri konusunda pratik bilgiler sunmayı hedefledi. Eğitim sonunda, katılımcılar sıfır atık konseptini benimseme ve çevresel sorumluluklarını daha etkin bir şekilde yerine getirme konusunda motive edildi.

Bu anlamlı etkinliğin okulumuzda gerçekleşmiş olması, çevre bilincine verdiğimiz önemi bir kez daha vurguluyor. Öğrencilerimiz ve personelimiz, edindikleri bu değerli bilgileri günlük yaşantılarına entegre ederek sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlama yolunda adım atmışlardır.

18-12-202318-12-202318-12-202318-12-2023

Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 09:23 - Görüntülenme: 57