KAYSERİ / BÜNYAN - Şehit Musa Yüce Ortaokulu

Kasım Ayının Sınıfı 6-A Seçildi

Okulumuzda düzenlenen oylama sonucunda, Kasım ayının birincisi olarak belirlenen 6-A sınıfı öğrencileri, Ayın Sınıfı plaketini kazanmanın gururunu yaşadı. Öğrencilere, bu başarılarından dolayı özel bir ödül olarak sinema keyfi de verildi.

Şehit Musa Yüce Ortaokulu'nda öğretmenler arasında gerçekleştirilen oylama sonucunda Kasım ayının birincisi belirlendi. Okulun başarılı, temiz ve örnek sınıfı olarak seçilen 6-A, öğretmenlerinin değerlendirmeleriyle Ayın Sınıfı plaketini almaya hak kazandı. Bu anlamlı başarılarından dolayı ödüllendirilen öğrencilere, okul tarafından özel bir etkinlik düzenlendi. 6-A sınıfı öğrencileri, hem Ayın Sınıfı plaketini gururla kaldırdılar hem de ödül olarak sinema keyfi kazandılar. Okul yönetimi, öğrencilerin başarılarına vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin öğrenci motivasyonunu artırmada önemli olduğunu belirtti. Öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür eden okul yönetimi, bir sonraki Ayın Sınıfı seçiminde de öğrencilerin başarılı performanslarını beklediklerini ifade etti.

12-12-202312-12-2023

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 09:44 - Görüntülenme: 96