KAYSERİ / BÜNYAN - Şehit Musa Yüce Ortaokulu

7 ve 8. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Haftalık Akademik Başarıyı Arttırma Toplantısı Düzenlendi

Okulumuz, öğrencilerimizin akademik başarılarını desteklemek ve onların motivasyonunu arttırmak amacıyla bir dizi etkinlik düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz için haftalık akademik başarıyı arttırma toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, öğrencilerimizin derslerdeki performanslarını iyileştirmek için kullanabilecekleri çeşitli stratejiler ve teknikler üzerine konuşuldu. Ayrıca, öğrenci motivasyonunu arttırmak ve başarıya giden yolda destek olmak için velilere önemli ipuçları verildi.

Öğrenci merkezli bir yaklaşımla düzenlenen bu toplantıda, öğrencilerin dikkatlerini toplama, zaman yönetimi, etkili çalışma alışkanlıkları ve sınav stresi ile başa çıkma gibi konular ele alındı. Ayrıca, öğrencilerimizin potansiyellerini keşfetmelerine ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak motivasyonel konuşmalar da yapıldı.

Okulumuz, öğrencilerimizin akademik ve kişisel gelişimine katkı sağlamak adına bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edecek ve öğrencilerimizin başarılarını desteklemek için velilerimizle iş birliği içinde olmaya devam edecektir.

18-04-2024

Yayın: 18.04.2024 - Güncelleme: 18.04.2024 11:04 - Görüntülenme: 16