Şehit Musa Yüce Ortaokulu

Büyüktuzhisar Mahallesi Bünyan/KAYSERİ
Vizyon
Velilerimiz ile iş birliği içerisinde, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, anayasamızda ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine ve Türk Milletinin milli ve manevi değerlerine bağlı, özgüveni yüksek, başarıyı ödül gören, öğrenmeyi öğrenen, sürekli gelişime inanan öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Sürekli gelişim ve değişim içerisinde kendini yenileyen özüne bağlı, uluslararası normları yakalamayı amaçlayan ilimde bilimde öncü bir okul olmaktır. DEĞERLERİMİZ: - Katılımcı, demokratik, sürekli gelişim ve değişimden yana olan yönetim anlayışımız. - Sevgiye dayalı disiplin anlayışı hakimdir. - "Öğrenmeyen öğrenci yoktur." anlayışıyla hareket edilir. - Bilimin ışığında aklın yolunda; yaparak, yaşayarak öğrenmeyi ön planda tutarız. - Eğitim ve öğretim alanındaki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri takip eder ve uygularız. - Personelimiz arasında karşılıklı güven duygusu esastır. - "Ben" yerine "Biz" felsefesine inanırız. - Doğru ve etkili bir iletişimin eğitimde başarıyı artıracağına inanırız.
Başarılar
2022 Bünyan Futbol Turnuva Birinciliği 2022 Bünyan Atletizm Erkekler 100 m üçüncülüğü
Kalorifer / Katı Yakıt
Ulaşım
Kayseri´den Doğu Garajından kalkan Büyüktuzhisar minibüsleri ile gelinebilir. Ayrıca bu minibüslerin Doğu Garajı - Çevreyol - Devlet Hastanesi güzergahında servisleri vardır.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerimizin geneli özel araçla gelmektedir. Taşımalı öğrencilerimiz için servis vardır.
Bünyan ilçesine bağlı Büyüktuzhisar mahallesi.
İl Merkezine: 42 Km İlçe Merkezine: 12 Km
Voleybol, Basketbol, Futbol etkinlikleri, Masa Tenisi vs.
TÜBİTAK Bilim Fuarı çalışmaları
STEM Projeleri